'Viaje a la tienda de la abuela.Santos - Les Corts' |Sants-Montjuïc

2022-06-18 22:03:08 By : Ms. Eva He

Itinerario. Te explicamos cómo era el comercio de los siglos XIX y XX en una ruta que va desde Sants a Les Corts!

Ven a hacer la ruta Sants – Les Corts, con visita al “Mercat Nou” de Sants y a las tiendas antiguas de estos barrios. Te explicamos cómo era el comercio de los siglos XIX y XX en una ruta que va desde Mercat de Sants a Les Corts.

Vivirás una historia espectacular que habla de la industrialización y del desarrollo social en Sants y Les Corts: fábricas, mercados, porcelana, productos químicos, cuerdas, aceite, cerámica, etc.

La población disponía de tranvías, trenes, espectáculos, cine, animación y muchas otras cosas. En este trayecto nos permitiremos el lujo de revivirlo de la mano de personajes ambientados en los “Felices Años 20”.

Como clientes de las mejores tiendas del mundo, tomaremos la cesta y saludaremos a la pescadera, al panadero, a la lechera, al coleccionista de juguetes, al mecánico de coches antiguos, etc.

(Descompte per a associats a entitats de Sants-Montjuïc, persones a l’atur, família nombrosa, família monoparental, infants fins a 12 anys, persones de 65 i més, persones amb diversitat funcional)

Ruta Sants – Les Corts, amb visita al “Mercat Nou” de Sants i a les botigues antigues d’aquests barris. T’expliquem com era el comerç dels segles XIX i XX en una ruta que va des de Mercat de Sants a Les Corts.

Viuràs una història espectacular que parla de la industrialització i del desenvolupament social a Sants i a Les Corts: fàbriques, mercats, porcellana, productes químics, cordes, bòbiles, pasta de sopa, oli, ceràmica, filats i teixits…

La població disposava de tramvies, trens, espectacles, cinema, animació i molts altres.En aquest trajecte ens permetrem el luxe de reviure-ho de la mà de personatges ambientats als “Feliços Anys 20”. També ens endinsarem en un món ple de supersticions, espiritisme i… curanderus.

Com a clients de les millors botigues del món agafarem el cistell, saludarem la peixatera, el forner, la lletera, l’ebenista, l’òptic, el col·leccionista de joguines, el mecànic de cotxes antics…

Professionals de tots els temps, la majoria, encara ara, a ple rendiment !!